Ibland vill vi gärna tro att läget är hopplöst när det kommer till en legalisering av cannabis i Sverige, males tonen kring ämnet har ändrats dramatiskt de senaste åren. Något som märks av i media framförallt, males även bland “folket” så att säga.

Från vårt snart 40-åriga mantra “Knark är bajs”, så har även de mest konservativa rösterna i frågan ändrat sig om cannabis, framförallt gällande det medicinska planet. Guerilla Techniques Entertainment valde att skicka ut sin nya reporter Jonathan Garcés, för att kolla temperaturen hos den allmäna befolkningen.

Om ni gillade klippet, dela gärna vidare. Och givetvis, gilla oss på facebook samt stötta oss på Patreon så vi kan fortsätta normalisera mera!

HOST:
Jonathan Garcés:

Glöm inte bort att subscriba på vår kanal, följa våra sociala medier samt stötta oss på Patreon!

GUERILLA Techniques ENTERTAINMENT:
Hemsida:
Facebook:
Instagram:

STÖTTA OSS HÄR:
Patreon:

Video: Zenduction
Music: Chanton